مشهورترین غذای تبریزی، کوفته‌ی این شهر است که طعم بسیار لذیذی دارد. در گذشته برای تهیه‌ی کوفته، گوشت را در هاون سنگی می‌کوبیدند و سپس سبزیجات و لپه را به آن اضافه می‌کردند. اما امروزه بیشتر از گوشت چرخ‌کرده برای تهیه‌ی این غذا استفاده می‌کنند. در آخر هم گردو، آلو، پیاز سرخ‌شده، زرشک و بعضی‌ها هم تخم‌مرغ داخل آن می‌گذارند و در سسی که از رب گوجه‌فرنگی و آب و زعفران تهیه شده، می‌پزند. معمولا کوفته‌ها را با پیاز سرخ‌شده، زرشک و گردو تزئین کرده و نوش جان می‌کنند.


گل و بلبل سرخ‌شده، زرشک ,پیاز سرخ‌شده، ,برای تهیه‌ی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

میهن استون , جامع ترین سایت سنگ ایران برنامه نویسی panapc آلما فیلم | مرجع دانلود فیلم ایرانی و خارجی معرفی درختان میوه Sertraline شب های سرگشتگی